Fix- och pyntdag

Fredag 4 mars 18,30 – 20.00

Det blev en produktiv kväll med mycket gjort. Bl.a. följande medlemmar var där:

Debi Walker, Freja och Nathalie Nilsson, Anders Fält, Anders Bergkvist, Max Liljegren, Patrik Dunbar, Bo Lindberg, Peter Bergkvist och Roland Bexander.

Vi började med att bära ut det mesta ur gallerburen. De stora gröna skivorna bars in i fläktrummet och lades ovanpå vårt skåp där.

Därmed blev det plats att lägga upp tre stolar på hyllan. Som i sintur frigjorde golvyta i buren. Alla foto Roland BexanderEn skohylla med plats för 5-10 par inneskor (beroende på skostorlek) hängdes upp.

Ett annat gäng gjorde tavelspik av plastslang och 60 mm trädspik. Lite pyssel med kniv, hammare och tång för att få till dessa. Teoretiskt är de nära nog outslitliga men antalet krymper ändå på ett mystiskt sätt och måste fyllas på med jämna mellanrum.Den mest efterlängtade insatsen gjorde Debi som förbarmmade sig över burgolvet.
Efter sopning, rengöring, skrapning och rengöring och skrapning igen började kunde golvet skymtas. Hurra!

Vi passade på att vrida skivorna 90 grader på vår skjutvägg för att fördela slitaget.Vår bräda med hängare monterades fast på burgaveln.
Det innebär att trots att folk står och skjuter kan man smyga in och hänga av sig direkt.Långsidan dekorerades snyggt med lite olika tapeter. Gör genast Spegelsalen till en lite gladare och med bågskyttebetonad skjuthall.Förvillande men unik tapet. Förklaringen ligger i att det är ett provtryck.Nu har vi ett arbetsbord för pil- och bågmeck. Det är uppfällbart om vi skulle behöva placera mera grejer i buren.Men det kommer normalt att stå nerfällt. Vi har nu plats för det eftersom lilla rullbutten kan parkeras bakom bågskåpet.

Det blev jättefint i vår skjuthall. Men lita inte på det, kom hit och träna och kolla själv!