Två Robin Hood kurser hösten 2012Skjutlinje i glada gänget som sköt grymt. Foto: Roland Bexander

Fr.v. Rufus Sonnergren, Leo Widmark, Oskar Liljegren, Antonia Holmlund, Leon Ekman, Sabine Randow och Ludvig Sjöberg.Fr.v. Leon och Johan Ekman, Antonia och Sebastian Holmlund, Frida Aas, Ludvig Sjöberg, Oskar Liljegren, Josh Ranson, Katrin Arendi, Leo Widmark, Rufus Sonnegren, Erik och Marita Pettersson, Åsa och Sabine Randow och Ingvar Arnekleiv.
Foto: Roland Bexander

16 av 18 st i Robin Hood-kurs 12Katrin var den första som anmälde sig till höstens kurs. Hon gjorde det redan i januari. Tyvärr försent för att gå kursen redan då.Men nu gick det och bra också!
Foto: Roland BexanderSabine och Åsa Randow.
Foto: Roland Bexander

Åsa Randov sökte på internet för att dottern Sabine ville pröva bågskytte och hittade BK Fiskgjusen.

-Själv har jag prövat en gång tidigare när jag gick i högstadiet i Märsta.
Det var jättekul och gick riktigt bra då så det var ett lätt beslut att hänga med den intresserade dottern.Deltagarna förbereder sig för skytte.
Foto JTA MediaNågra väntar på sin tur och några skjuter under överinseende av Fiskgjusar.
Foto JTA MediaJTA Media förbereder nästa skott.
Foto: Roland BexanderFr.v. Tuva Hård, Emilie Kamping, Lisa Kock, Ylva Stålemark, Björn Gunnarsson, i gult Anton Falk, Melvin Rehnlund, Jesper Flodin, Adam Hedenberg, Anders Norling, Christer och Hanna Magnnefelt,Björn Branth, Caroline Aspell, Jenny Tydén, Melinda Rydberg, och Andrea Tydén
Foto: Roland Bexander

17 av 20 st i Robin Hood-kurs 13Christer och Hanna Magnnefelt, vid tavlan skymtas Kalle, till vänster Ludvig och Caroline Aspell.
Foto Roland Bexander

Christer berättar:
- Familjen flyttade för inte så länge sen till ett nytt hus. I ett förråd stod kvarlämnat en gammal glasfiberbåge som Hanna hittade. Själv har jag i 10-12 års åldern skjutit med min brors båge som var en riktig tävlingsbåge.

En dag sa Hanna:

-Jag vet vad jag skall köpa för mina sparpengar, en pilbåge.

Det hade jag inte kunnat räkna ut och blev mycket häpen. Några bekanta till oss är medlemmar i klubben och berättade att BK Fiskgjusen fanns bara en mil bort i Gustavsberg.

Så nu är vi här!Anders Norling och Caroline Aspell Foto Roland BexanderEfter några gånger får deltagarna dra sina egna pilar. Foto JTA MediaAtt räkna poäng och skriva skjutprotokoll ingår i kursen. Foto JTA MediaPilarna började samla ihop sig mot slutet av kursen.
Foto JTA Media


Tränare Robin Hood Hösten 2012Fr.v. Jessica, Max, Karl, Freja, Roland, Debi, Peter. Knästående Nathalie.
På bilden saknas Ludvig och Janne.

Tränare Roland Bexander, Peter Bergkvist, Debi Walker och Jan Liljegren.
Hjälptränare: Ludvig, Max, Karl, Jessica, Nathlie och Freja.Roland Bexander prickar av deltagarna. Foto JTA MediaJan Liljegren, erfaren idrottsledare i flera sporter Foto JTA Media