Våra egna tävlingar

Varje år arrangerar BK Fiskgjusen ett flertal nationella tävlingar både inomhus och utomhus. Vi har många gånger även haft glädjen att arrangera distriktsmästerskap. BK Fiskgjusen har möjlighet att arrangera tävlingar i alla discipliner. 

Tävlingar 2020

Våra tävlingar under våren och sommaren 2020 är tillfälligt uppskjutna på grund av rådande situation i samhället. Höstens tävling Hylanderpilen ligger fortfarande som planerad den 29’e november.

Då det kommer ny information dagligen om läget i Sverige så kan det komma att ändras i både våra och SBF’s beslut och riktlinjer med kort varsel. För senaste informationen, läs på vår hemsida, trovärdiga nyhetskanaler samt SBF’s och RF’s hemsidor.

Tävlingsnytt

Papegojskyttet uppskjutet

Papegojskyttet uppskjutet

Vi har väntat in i det längsta att ta ett beslut angående papegojskyttet som traditionsenligt inträffar varje år den 6’e Juni. Vi vill ju helst inte ställa in detta då det brukar vara en av de roligaste klubbsammankomsterna vi har på året.  Dock ser det fortfarande ut...

läs mer
Korren utomhus 2020

Korren utomhus 2020

Som vi alla vet är de flesta tävlingar inställda i år. Men gråt inte, istället för stora trevliga sommarsammankomster runt om i Sverige får vi så länge nöja oss med SBF's korrespondenstävling som startade nu i måndags och pågår i fem veckor framöver. Tävlingsresultat...

läs mer

Sponsor:

Prenumerera:

Pin It on Pinterest