Vill du beställa vår nya klubbtröja så gör du det via detta formulär. Tröjorna kostar 399:- som är ett rent självkostnadspris. Tröjorna har på framsidan ditt förnamn tryckt.

Vi bifogar här även en storlekstabell. Tröjorna kommer att beställas precis så som de beskrivs i tabellen. (Beskrivningen E på herr-tröjorna är för långärmat, som vi inte ska beställa).

Angående material och kvalitet skriver tillverkaren så här;
”Polo shirts i samma supersköna kvalité som våra t-shirts. Populär inte bara för Bowling, Dart, Skytte mm utan även evenemanget, fritiden eller då man vill ha en lite mer ”klädd” tröja. Material CoMo. Elitkvalité som även släpper igenom fukten. Det är samma material som vi använder till fotboll och innebandy och är testad under lång tid med hög belastning både utomhus och inomhus.”

Tröjorna är gjorda för högaktiva sporter och tillverkas i ett material som andas och släpper igenom fukt. Materialet är testat under lång tid med hög belastning både inomhus och utomhus. Vill man absolut prova innan man beställer så finns provmodeller i Stockholms BK’s förråd i Högdalshallen.

Gör så här: Kika på länkarna för storlekstabellerna och mät noga innan du beställer. Önskar du beställa flera tröjor i olika storlekar/modeller fyller du i ett formulär för varje. Beräknad tid från beställning till färdig tröja är ca 4-6 veckor.

Swisha din betalning i samband med beställning till 1230713602, märk betalningen med namn och “klubbtröja”. Din beställning är giltig först när betalning kommit in. Du blir meddelad via mail när din tröja finns att hämta.

Av samma modell och storlek
OBS! Endast förnamn. Det måste vara ditt riktiga namn eller ditt riktiga smeknamn.
Vårmys på utebanan hos BK Fiskgjusen
Funktionärer till Grottskottet 2024

Pin It on Pinterest