Vår 3D-tävling Grottskottet nummer 10 är nu avgjord efter en fantastisk och solig söndag. Vädret var på absolut på topp för att vara en dag i oktober.

Tävlingen flöt på alldeles utmärkt tack vare fantastiska funktionärer, skyttar och teknik. För båda tävlingarna använde vi appen och servern Ianseo vilket flöt på med live-resultat hela tävlingen. På grund av det kyliga vädret och sena säsongen var det några klasser som blev ensamklasser, men hos oss får alla priser.

Vi vill rikta några speciella tack också till Peter Bergkvist för fantastisk hjälp och banläggning, Jonas Hellsén som trots nyhemkommen från sjukhus med trasig rygg skötte teknik och sekretariatet tillsammans med Kerstin Albåge exemplariskt, Håkan haver som snabbt hoppad in som matansvarig samt även ett speciellt tack till Carina Hässelbarth, Björn Marjasin, Christian Bäckvall och Angelica Marjasin. Och återigen såklart stort tack till ALLA som hjälpte till.

Resultaten från bågskyttet hittar du här!

Resultat från armborst-SM hittar du här!

Vi hade också fotografer på plats och vi delar här lite bilder från tagna bland annat av Robert Börjesson, Janne Liljegren och Hans Gjers.

 

Tävlingsresultat från Jakt- och Fält-DM

Pin It on Pinterest