BK Fiskgjusen är glada att berätta att vi den 26’e November bjuder in till 60-pilarstävling inomhus med finaler. På tävlingen kommer vi använda oss av sedvanliga pappersprotokoll samt appen ianseo NG. Appen finns att tanka hem i Apple App-Store samt Google Play-butiken. 

 • Tid:
  Söndag 26’e November kl: 09.00
 • Plats:
  Gustavsbergs sporthall Ekvallen
  Vägbeskrivning för resande mot Stockholm som kommer på motorvägen söderifrån.
  – kör väg 222 mot Gustavsberg (går in i tunnel, den sk Södra Länken)
  – efter drygt 20 km sväng av mot Gustavsberg
  – i rondellen efter kyrkan sväng mot bensinstationen OKQ8
  – mitt emot OKQ8 stor parkeringsplats. Tänk på att vissa platser enbart har 3-timmarsparkering. Välj långtidsparkering.
  GPS
  WGS 84:N 59° 19.625′, E 18° 23.705′
  WGS 84 – decimal:59.32708, 18.39508
 • Ronder:
  WA/SBF 18m och SBF 12m samt 10-klass med finaler för Senior och juniorklass U21, ej 50, 60 och U16.
 • Klasser:
  Samtliga godkända klasser enligt WA/SBF samt klassen “Historisk”.
 • Inskjutning:
  Klockan 09.00 2×4 minuter
 • Anmälan:
  Senast onsdag den 20’e november via anmälningsformuläret. Betala i samband med anmälan. Vid avanmälan senast 20’e november, betalas anmälningsavgiften tillbaka. Efteranmälan i mån av plats mot tilläggsavgift. 
 • Startavgift:
  Bågskytte Junior: 150:-
  Bågskytte Senior, 50 och 60 klass: 250:-
  (Skicka betalning via SWISH till 1230713602 med ditt namn och klubb)

Servering kommer att finnas på plats med enklare tilltugg.

*Vad gäller våra egna medlemmar så får de såklart skjuta i den mån vi har tillräckligt med funktonärer. Vi kommer att prioritera De tävlande skyttar som inte sköt förra året. Övriga får vara med och skjuta så länge vi har tillräckligt med folk som hjälper till under tävlingen samt platser. Motkravet är också att alla deltagare i tävlingen från klubben hjälper till att ställa i ordning tävlingen kvällen innan, och hjälper till att plocka ihop efter tävlingen. 

Regler angående klassen “Historisk” hämtas här. (Texten kommer på svenska snart). Tävlingsklassen “Historisk” är ett experiment och reglerna kan komma att ändras i framtiden efter utvärdering.

OBS! VI tar emot din anmälan men du kommer tills vidare ställas i kö tills vi har gjort tavelindelningen. Många skyttar har anmält sig och vi behöver starta planering för att se så att alla får plats. Som mest har vi plats för 84 skyttar om alla tavelplaceringar går jämnt upp. 

Anmäl dig här:

I vår nya klass "Historisk" tävlar du som har en båge som är till största delen gjord av trä eller naturmaterial som saknar utskuren pilhylla. Damer och herrar tävlar tillsammans och både Junior och Senior skjuter på 60cm-tavla på 18 meter. För ytterligare regler angående denna klass, se dokument på vår hemsida (Länk finns ovan).
Vi kommer att ha snacks, dryck och färdiga sallader. För att kunna beräkna hur mycket mat vi ska införskaffa är det bra att ha koll på hur du har funderat på att göra.
Funktionärer till Hylanderpilen 2023
3D-SM 2023 & Jakt-SM 2023

Pin It on Pinterest