BK Fiskgjusen har under många år varit väldigt generösa när det gäller sponsring av startavgifter för våra medlemmar. Både för Juniorer och Seniorer. Efter stora investeringar de senaste åren och en pandemi som tog hårt i vår ekonomi behöver vi därför göra om detta regelverk.

För juniorer gäller följande: Vi kommer sträva efter att fortsätta att sponsra våra juniorer med startavgifter för både lokala småtävlingar samt juniormästerskap. För att bli sponsrad med startavgiften krävs dock att skytten har varit aktiv på lektionerna under året. Du som junior behöver ha deltagit på minst 2 (Detta kommer inom snart framtid ändras till 4 lektioner i månaden) lektioner i månaden under våra lektioner för att kunna utnyttja denna förmån. Självklart går det utmärkt att delta på både lokala tävlingar och mästerskap och själv stå för sin startavgift om man inte har möjlighet att träna så mycket som krävs.

För seniorer gäller följande: Föreningen har möjlighet att sponsra en skytt med startavgift för 1 mästerskap per år. Det som kommer krävas av skytten för att föreningen ska kunna sponsra med 1 mästerskap är att man deltar på någon av föreningens arbetsdagar under året samt aktivt träna för den tävlingsform man vill åka på.

Vi kommer löpande se över detta regelverk och självklart hoppas vi att föreningens ekonomi kommer vara så god att vi kan gå tillbaka och sponsra även seniorer på alla mästerskap.

Junior-SM inomhus 23-24 Mars
Inomhus-SM 2024

Pin It on Pinterest