Helgen 16-17/3 är det inomhus-SM här i Stockholm för Elit, 50- och 60-klass. Tävlingen håller till i Vinnarhallen på Bosön, Lidingö. Om du är intresserad att deltaga fyller du i formuläret nedan. Anmälningsavgiften för alla SM står klubben för, och klubben anmäler alla skyttarna samtidigt. OBS!!! Denna anmälan gäller endast BK Fiskgjusens skyttar. 

Tävlingen är uppdelad på två dagar med kvalomgång dag 1, och finalskytte dag 2. Deltar man i lagskytte är det efter kvalomgången dag 1. Dag 1 är tävlingen uppdelad i två omgångar. En som börjar tidigt på morgonen, och en som startar 13.20.

Blir vi 3 personer i någon bågtyp (både dam och herr) tävlar vi även i lag. Stockholms BK är de som står som värdar för tävlingen i år, och det är mycket angelägna om att få in anmälningar så fort som möjligt varför vi önskar att ni inte tvekar utan anmäler er på en gång. Tilläggas kan att om du är junior och tävlar på 18 meter går det utmärkt att deltaga i elitklassen. (U13-, U16- och Juniorklassen tävlar inte separat under detta SM. Junior-SM 2023 inomhus går av stapeln 23-24/3 i Bollnäs.)

Anmäl er redan nu! (Den officiella inbjudan och schema hittar du här!)

Om du anmäler dig i klasserna Master eller Veteran kommer du även att vara med i finalstegen till dag 2. Tänk på de bara skjuter fulla stegar, så var noga med att dag 1 kontrollera vilken kvalplacering du har. (Om du av särskilda skäl absolut inte vill vara med i stegen, meddela detta under övrigt nedan.)
Dessa är enbart önskemål, det är upp till arrangören att fördela enligt bästa förmåga.
Då BK Fiskgjusen inte längre kan betala alla seniorers starter på svenska mästerskap har reglerna gjorts om så att klubben kan finansiera ETT svenskt mästerskap per år för skytten, mot att skytten ställer upp på en arbetsdag. Man får utnyttja denna förmån vid valfritt mästerskap under året.

Väljer du att själv finansiera detta SM Swishar du din startavgift på 730:- till nummer 1230713602 i samband med anmälan. Markera med ditt namn och "Startavgift Bosön".

Lagavgfiter står föreningen för.

Vill du som junior ställa upp detta inomhus går det naturligtvis bra, men du kommer räknas som senior och samma betalningsregler gäller som för seniorer.
Nya regler för tävlingssponsring
Funktionärer till Hylanderpilen 2023

Pin It on Pinterest