Det är inte bara svenska tävlingen “Korren” som går igång nu i November. Var med och tävla i World Series Online, från ditt hem, klubb eller vid en registrerad tävling.

  1. Bågskyttar över hela världen som skjuter Barebow, Compound eller Recurve kan nu registrera sig för en plats i den första online-versionen av den kommande Indoor Archery World Series, som kommer att äga rum mellan november och februari. Den första etappen är nu i helgen den 21-22’a och sista anmälningsdag har tyvärr redan varit för den, men det går utmärkt att anmäla sig till december, januari och februari.

Vem som helst runt om i världen kan tävla genom att skjuta en 60-pils 18-metersrunda enligt World Archery-reglerna – inomhus eller utomhus – vid ett lokalt evenemang, en klubb eller till och med hemma, förutsatt att det är säkert.

Anmälan är gratis och är tillgängligt via OpenWAREOS. När du anmäler behöver du ditt licensnummer. Det kan du få av oss. Fråga någon av dina tränare så löser dom det. Wareos hittar du här: https://extranet.worldarchery.org/wareos/

Deltagare måste välja en tidszon för att tävla – Amerika (UTC + 5), Europa och Afrika (UTC + 1) eller Asien och Oceanien (UTC + 8) – och måste lämna in sina poäng mellan 08:00 på lördag 21 november och 20:00 på söndag 22 november i den tidszonen.

Bågskyttar som planerar att tävla på en världsrekordstatusturnering kan välja den under registreringsprocessen. Detta tar bort kravet på att skicka in foton av det officiella poängbladet och alla använda målansikten.

Registreringen för efterföljande onlineetapper av 2021 Indoor Archery World Series kommer att öppnas efter avslutad föregående evenemang.

Kalender – Online Stadier

  • Steg 1: 21-22 november 2020
  • Steg 2: 19-20 december 2020
  • Steg 3: 16-17 januari 2021
  • Steg 4: 13-14 februari 2021
  • Finaler (endast lag): 27-28 februari 2021

Bågskyttar måste kicka in sina poäng via Ianseo Scorekeeper-applikationen (tillgänglig för Android och iOS).

Serien har sex tävlingskategorier: recurve män, recurve kvinnor, lag män, lag kvinnor, barebow män och barebow kvinnor.

Bågskyttar kommer att rankas på sina tre bästa poäng under säsongen. Alla som rankas får ett certifikat med sin slutliga position i slutet av tävlingen.

Lär dig mer om reglerna här. 2021_Indoor_Archery_World_Series_rules

Information för varje enskild del-etapp hittar du här:

Skytte, skidor och korv
Hylanderpilen 2020 inställd

Pin It on Pinterest