Även om snön fortfarande faller så närmar vi oss med stormsteg utomhussäsongen. Speciellt nu när både senior- och junior-sm inomhus är avklarat. Vår plan är att vi går ut 1’a Maj, varpå våra lektioner kommer fortsätta att vara utomhus. Vi kommer då träna på längre avstånd på tavelbanan, samt skogsskytte på våra tre skogsbanor; 3D, Fält och Jakt.

Som påminnelse inför utomhussäsongen så gäller som alla tidigare säsonger att skyttarna behöver egen utrustning. Vi kommer inte ta med bågarna från Spegelsalen till utomhusbanan. Detta beror på att vi inte har några bra förvaringsmöjligheter där, samt en betydligt ökad stöldrisk då området är obevakat. Vill du ha hjälp med att köpa utrustning så hjälper vi absolut till. Möjligheterna att hitta begagnat är mycket bra då skyttar ofta byter bågar.

Preliminärt kommer vi ha två lärarledda lektioner utomhus, då får alla skyttar. Måndagar 18-20 samt Torsdagar 18-20. Självklart kommer det vara väderstyrt en del. Vid eventuellt ösregn brukar lektionerna ställas in.

Vår utomhusbana är öppen året runt med viss begränsning kring tavelbanan.

Välkomna till BK Fiskgjusens utomhussäsong 2023!

Skärtorsdagsskytte
Årsmöte 2023

Pin It on Pinterest