Nu är nya tavelbanan iordningställd med buttar på 10, 20, 30, 40, 50 och 70 meter. Med andra finns WA’s alla tävlingsavstånd för alla bågtyper. Skjutlinjen ligger nu precis framför nya vagnen och är nästan 50 meter bred, så du behöver inte vara orolig för att inte få plats.

För dig som vill gå 3D-banan finns det gula pilar uppsatta hela vägen runt, och vill du föra protokoll är det inga problem att få ihop 24 mål.

Jaktbanan följer nästan mer eller mindre 3D banan och du kan där följa de gula pilarna också. Det är lagt så för att man vid en 3D-runda ska kunna träna på både och om man vill skjuta lite fler pilar.

Fältbanans mål är också uppfräschade och det finns även där tillräckligt med mål för att fylla ett tävlingsprotokoll. Fältbanan har just nu inga markeringar runt om för att lättare hitta, men det kommer.

Alla medlemmar är välkomna att skjuta när man vill, men vi har även ledarledd träning på tisdagar 18-19, samt torsdagar 18-19 (oftast 18-20). Om du inte är medlem ännu klicka här och läs mer, eller om du vill gå vår nybörjarutbildning så klicka här. Välkomna!

Utbildning på fältbanan
Tack alla som kom och hjälpte till!

Pin It on Pinterest