Som vi alla vet är de flesta tävlingar inställda i år. Men gråt inte, istället för stora trevliga sommarsammankomster runt om i Sverige får vi så länge nöja oss med SBF’s korrespondenstävling som startade nu i måndags och pågår i fem veckor framöver. Tävlingsresultat för vecka 21, 22, 23, 24 och 25 ska lämnas in. BK Fiskgjusen är anmäld i tre klasser i lagserien; Långbåge, Instinktiv och Barebow. Juniorerna tävlar även individuellt. 

Reglerna är enkla, och alla skyttar får vara med. Du behöver inte ha tävlingslicens för att delta. Tävlingen fungerar så att man en gång i veckan skjuter ett resultat i sin klass. Långbåge och Instinktiv tävlar på 20 meter och skjuter på en 80cm tavla, medan Barebow-skyttarna får stå på 30 meter och skjuta på en lika stor tavla (10-klassen, ålder 10-12, skjuter på 122cm tapet på 20 meter). För att få ett resultat att lämna in skjuter varje skytt 6 x 6 pilar, eller 12 x 3 pilar. Huvudsaken är att du ska ha skjutit 36 pilar totalt. Resultatet räknas ihop och fylls i i formuläret nedan. Det går även bra att skriva det i Marcus veckoinlägg på sidan “Medlemsinformation” på Facebook. 

Marcus Savlin är ansvarig för korren på BK Fiskgjusen och samlar varje vecka in alla resultat. Därefter skickas de tre bästa resultaten från klubben in till SBF. Beroende på hur många som har varit med och lämnat in resultat från varje klass, så finns det chans för alla att bli en av de tre resultat som lämnas in. Så var med!

För resultatsammanställning och mer information se SBF’s informationssida här.

Om du vill föra protokoll via din telefon istället för på papper rekommenderar vi någon av dessa appar. (Du måste fortfarande skicka in det manuellt via formuläret nedan)

Protokoll-app för iPhone

Det finns flera att välja på, men vi rekommenderar två olika.

Archery Scoresheets https://apps.apple.com/se/app/archery-scoresheets/id1308246428

3D Skill Board https://apps.apple.com/se/app/3d-skill-board/id995831555

Protokoll-app för Android

Det finns flera att välja på, men vi rekommenderar två olika.

Archery Scoresheets https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appshay.archeryandroid&hl=en_IE

3D Skill Board https://play.google.com/store/apps/details?id=dpe.archDPS&hl=en

Fyll i ditt resultat varje vecka här i formuläret:

Papegojskyttet uppskjutet
Utbildning på fältbanan

Pin It on Pinterest