Även fast vi fortfarande brottas med en envis pandemi så rullar vår träning vidare, och vi försöker hela tiden bli bättre. Den här gången gör några tränare det med appen Hudl Technique.

Två tränare har nu tittat på en träningsapp där vi kan spela in vanliga videos, spela in i slow-motion samt rita och anteckna på filmerna. Tränarna delar sedan med sig av filmerna till elevernas egna app. Det är ett oerhört effektivt sätt att hitta små fel i tekniken och peka på specifika saker att träna på. Man kan sedan också lägga två filmer bredvid varandra för att se skillnader och utveckling.

Det finns såklart många olika träningsappar där ute, men efter en lång undersökning av både pris, användarvänlighet och användarrecensioner föll vår rekommendation på Hudl Technique. Appen kan du ladda ner gratis här.

Än så länge är det vara juniorer som kan få lärarledda lektioner inomhus, men vi rekommenderar fortfarande att så många som möjligt installerar gratisvarianten och loggar in. Snart börjar ju utesäsongen, och som det ser ut borde nu borde fler åldersgrupper kunna vara med på lektionerna. Mer information om just träningen utomhus återkommer vi med.

Appen 3D Skill Board
Vi öppnar upp för juniorträning

Pin It on Pinterest