BK Fiskgjusen har fått den stora äran att den 10-11 Juni på vår tävling Grottskottet 2023 även vara en del av uttagningen för 3D-landslaget. Därför kommer tävlingen i år att vara en 2-dagarstävling varför en hel del arbete krävs från klubben. 

Vi behöver frivilliga funktionärer till massor av olika funktioner, såsom iordningställning av bana och tävlingsplats, sekreteriat, medaljansvarig, banfunktionärer, domare med mera. Vi är tacksamma över alla medlemmar som kan ställa upp då detta är viktigt för hela klubben både ekonomiskt och för att visa att vi är en klubb att lita på.

Nedan finns ett formulär där du kan fylla i din intresseanmälan där du kan berätta vad just du är bra på, och var du kan hjälpa till. Mycket arbete kommer att göras veckan och helgen innan tävlingen, men sedan även under båda tävlingsdagarna. Vi har full respekt för att du kanske inte kan alla dagar, men vi är glada för all hjälp.

 

Berätta vilka tider du kan hjälpa till, samt kanske vad just du är bra på. Vi behöver hjälp med allt från i ordningställning av bana, iordningställning av tävlingsplats, sekretariat, funktionärer cafeteria, samt domare.
Regnbågsbindeln gör skillnad
Skärtorsdagsskytte

Pin It on Pinterest