Vad kul att så många av våra skyttar ville vara med i den helt öppna korrespondenstävlingen “Korren” denna vår- och sommarsäsong. 

Under sista veckan blev det två förluster i Instinktiv och Barebow, men vi kammade hem en vinst i Långbåge, vilket gör att vi placerar oss tvåa i långbågsklassen. Vi landar på samma matchpoäng som Tyresö BS, men på grund av att vi faktiskt hör högst totalpoäng av alla lagen i långbåge gör att vi kniper 2’a platsen. 179 poäng mer än 3’e platsen Tyresö BS. Och faktiskt 2 poäng mer än vinnarna BS Gothia.

I Instinktivklassen blir det en tredjeplats mot oslagbara Sundsvall/Ortvikens BK. På 2’a plats hamnade nystartade klubben Leksands BK. En klubb startad av gamla Fiskgjusen Paul Raukas. I Barebow hamnade vi på en 5’e plats. Näst på tur står “Korren inomhus” som startar under hösten. Vi hoppas även där på stort deltagande. Tack, och lycka till med skyttet i sommar alla Fiskgjusar.

På bästa-listorna nedan kan vi se att vi har riktigt duktiga skyttar i varje klass vi ställt upp i, med skyttar i absoluta toppklass.

För kompletta resultat surfa in på SBF’s sida som ni hittar här. 

 

Vi samlar här ett litet galleri med listor och statistik från säsongen:

 

Resultat medeltida bågskytte 2020
Korren vecka 24, 2 vinster och 1 förlust

Pin It on Pinterest