Nu när inte bara tävlingar är inställda, utan även inomhusträningen kan det vara trevligt att ha något att pyssla med. Gör lite egna prylar med paracord.

Det var några år sedan det blev trendigt att göra armband av paracord. Det var både kul och kreativt, och du behövde ingen ingengörsexamen för att klara av det. En konst som lite har hamnat lite på delen ”otrendigt”.

Men om vi idag blandar in bågskytte i det hela så finns det massvis med kul prylar du kan lära dig att göra. Om du inte orkar göra det själv, så säljer Miranda handgjorda remmar, band och slingor via arcrez: https://www.arcrez.se/sale.php

Känner du däremot att du villa pyssla lite själv så kan vi verkligen rekommendera det. Det är bara din egen fantasi som begränsar vad du kan göra. Det kan vara allt från recurve-bågremmar, fingerslingor, kikarremmar, hängare för protokoll eller band och stroppar av alla de slag.

Det finns många böcker på vanliga bokaffärer, men också många gör-det-själv-förklaringar på nätet. Vi har valt några länkar som kan vara bra att ha:

Köpa färdiga saker från Miranda: https://www.arcrez.se/sale.php
Köpa saker utomlands: https://www.boredparacord.com
Köpa paracord: https://armygross.se/utrustning/paracord/

Vi kan även tipsa om dessa instruktionfilmer på Youtube:

Din egen förstärkta bågrem:

En enkel fingerslinga:

Bygg din egen överlevnadsbåge av bland annat paracord:

Träna hemma
Träningsutmaning med Tom Daley

Pin It on Pinterest