Nu är det dags för inomhussäsongen att börja hösten 2021. Vi går in i säsongen full av energi och en hel del nya, eller återuppväckta, grundvärderingar.

Vi har utökat vår arsenal av lånebågar så att den innefattar ALLA bågtyper, både höger och vänster. För den som vill prova en annan eller ny typ av båge under lektionstid är det något vi uppmuntrar till. Hos oss är alla bågtyper lika mycket värda, och vi raljerar inte över någon bågtyp. Hos oss är det superviktigt att skyttar som är klara med grundutbildningen själva väljer bågtyp utifrån skytten själv, och vad skytten själv vill och tycker är roligast.

Vi vill också lyfta fram vår strävan efter en sport där alla människor oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning, hårfärg eller skostorlek är lika välkomna och kommer mötas av lika respekt. Skulle det ske att dina klubbkamrater, eller ännu värre, din tränare inte möter dig med respekt eller förståelse, vill vi att du omedelbart meddelar oss så att vi kan åtgärda detta på en gång. Att tala nedlåtande om någon människa, bågtyp eller tävlingsform är ALDRIG okej.

Måndagar och tisdagar kommer att tillägnas skyttar som skjutit mer än ett år för teknikträning, Onsdagar är tillägnad för kommande nybörjarkurser, och fortsättningskurs för nybörjare. För att aldrig glömma glädjen i sporten kommer vi fortfarande ha schemalagda lektider för medlemmar. Dessa kommer att vara på torsdagar mellan 18-19.30 där fokus helt enkelt är att bara ha kul. Fritt skytte för alla medlemmar kommer vi ha på lördagar och söndagar.

Den första schemalagda lektionstiden kommer att vara måndagen den 6’e September. Alla lektioner kommer, om inget annat nämns, hållas i vår lokal på Ekvallen, Spegelsalen.

(Med reservation för eventuella ändringar)

Schema enligt nedan:

Måndagar: 18.00-19.30 Träning för 1-årsskyttar eller äldre. 19.45-21.00 Fritt skytte.
Tisdagar: 19.00-20.00 Träning för 1-årsskyttar eller äldre. 20.00-21.00 Fritt skytte.
Onsdagar: 18.00-21.00 Nybörjarutbildning för kallade skyttar kommer igång under hösten.
Torsdagar: 18.00-19.30 Träning för 1-årsskyttar eller äldre. 19.45-21.00 Fritt skytte.
Lördagar: 14.00-16.00 Fritt skytte för samtliga medlemmar
Söndagar: 15.00-17.00 Fritt skytte för samtliga medlemmar

Träna på gym för att bli bättre skytt
Utomhussäsongen 2021

Pin It on Pinterest