Från och med måndag börjar utomhussäsongen på BK Fiskgjusen, och vi kan glädjande berätta att nu alla skyttar, juniorer som seniorer, är välkomna att delta på träningar. 

Tidigare har vi haft åldersrestriktioner när vi tränade inomhus, men glädjande nog kan vi berätta att dessa inte gäller när man är utomhus och i friska luften. Självklart gäller vanliga restriktioner som god handhygien, att stanna hemma om man har förkylningssymptom, samt att hålla avstånd.

Vi kommer fokusera på teknik på tavelbanan, men ofta vara ute på fält-, 3D- och jaktbanan. I pandemins tecken har också corona-korren dragit igång utomhus där man skickar in resultat varje vecka om man vill. Det är en online-tävling som man gör för sig själv på sin hemmaklubb. Resultaten skickas in via SBF’s resultatdatabas.

Träningsdagar och tema

  • Måndagar 18.00-19.30 – Markus Savlin tränare, fokus på teknik och tavla
  • Tisdagar – 18.00-19.30 – Janne Liljegren tränare, fokus på skogsskytte
  • Torsdagar – 18.00-19.30 – Jonas Hellsén tränare, fokus på att hitta glädjen i skytte

I vanlig ordning ber vi alla skyttar använda bokningssystemet så att alla tränare i förväg vet vilka som kommer, vilket underlättar planeringen av träning. Egen utrustning krävs. Juniorer kan få låna båge på plats efter överenskommelse och i den mån det går, dock krävs egna pilar och egna skydd.

BOKA DIN TRÄNING HÄR.

Inomhussäsongen 2021
Appen 3D Skill Board

Pin It on Pinterest